26.5.13

staffetkarneval and other stuff

Flags
Candy
Linda&Saga
Cheer 3
Mitche
Åland
SC
Rekord
Tickets

Tauko oli alkuviikon, mutta täällä taas ollaan! Perjantaina oli viestijuoksukilpailut ja Isacin keikka. Paikan päällä olympiastadionilla oli kaikenlaista ohjelmaa, itse ostin vaan lakua ja otin cokiksen omalla nimellä. On aina tosi kiva nähdä, että juoksioiden ohella huutosakit panostavat kunnolla. Etenkin ne, jotka tulevat pitkän matkan takaa. Isacin facebook -sivuilta näin, että olisi mahdollista saada kaksi lippua hänen keikalleen, jolle minullakin oli liput. Piti mennä stadionin läheiselle jätskikiskalle ja sanoa "wake up world". Halusin huvin vuoksi kokeilla onneani ja menin sitten kiskalle ja sain kuin sainkin ne liput. Sitten tulikin paniikki, että mitä jos en saa lippuja myytyä, mutta sain myytyä yhden luokkalaiselleni. Juoksuvuoron odottamisen välissä käytiin äidin kanssa syömässä Umesushissa. Todella hyvää sushia, suosittelen! Juoksemisen jälkeen oli vuorossa Isacin keikka. Jono oli pitkä, mutta onneksi päästiin jonon ohi yhden tuttumme kautta joka oli töissä siellä. Pääsinkin aika nopeasti kavereitteni luo, ja keikka alkoi. Paikan päällä oli tosi ahdasta ja kuuma, mutta sain hengitettyä ihan hyvin. Olin vasta puoli kahdentoista maissa kotona, koska keikalta purkautuminen kesti puoli tuntia.

Lauantaina oli taas samaiset viestijuoksukilpailut, ja sen jälkeen leivottiin kaverin kanssa ja mentiin kaverin pikkusiskon synttäreille. Satin Circus esiintyi myös viestijuoksukilpailuissa. Lopuksi vielä puhelinkollaasia.

Untitled

Ylhäältä oikealle: 1&2. Kuvia Isacin keikasta. Harmi vain, ettei järkkäriä saanut tuoda mukanaan. 3&4. Ihanaa sushia Umesushissa! 5. Perjantain aamiainen.

2 comments:

  1. kuinka oot saanut noi entiset kirjotukset tollee kivasti :) ? ja tiiäksä kuinka saa muutettua tota oikees reunas olevaa rullaa ( öö xd ) mutta siis millä saa vieritettyä sivua ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tein kuvanmuokkausohjelmalla ja lisäsin linkit mappausohjelmalla. Valitettavasti en tiedä, kannattaa googlailla (:

      Delete

Nikon Coolpix P510
Nikkor 4.3-180mm