8.8.13

kreeta osa 3

Monastery 2

Käytiin myös katsomassa vanhaa luostaria, jossa oli myös meneillään jumalanpalvelus. Yllä olevan rakennuksen ulkoseinällä asui lintuja, jotka olivat löytäneet sopivan pesän rakennuksen "rei'istä".
  Silta Guys Skulls

Luostarin yhteydessä oli vanhasta myllystä muutettu muistorakennus niille, jotka aikoinaan pakenivat turkkilaisia valloittajia luostariin ja räjäyttivät itsensä ruudilla kun turkkilaiset eivät kunnioittaneet luostaria ja kirkkoa hyökätessään sinne. Pääkallot ovat kuolleiden.

Knossos
Knossos 2
Food

Parin päivän päästä ajettiin Iraklioniin katsomassa Knossoksen raunoita, jotka kuulemma synnyttivät eurooppalaisen kulttuurin. Sisäänpääsymaksu oli alle 15-vuotiailta ilmainen ja varsinainen sisäänpääsymaksu oli vain 6 euroa. Tajusimme kuitenkin miksi se oli niin halpa, nimittäin sisäänkäynnin lähellä oli kahvila/ravintola, jonka hinnat olivat tosi korkeat. Mehutkin maksoivat 4 euroa. Hyvä puoli niissä oli se, että sai valita vaikka kuinka monen hedelmän joukosta mehunsa. Valitettavasti raunioilta ei löytynyt enenpää kuvia, sillä kamerani akku loppui.

1 comment:

  1. Kivan näkönen blogi sulla! vilkases munkin blogia ja liity lukijaks :)
    http://oletainasydammessani.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Nikon Coolpix P510
Nikkor 4.3-180mm