1.1.14

my year 2013





Tammikuusta ei ole mitään kuvia, pahoittelen. Ei sillä, etten niitä olisi ottanut. Otin, mutta kuvat katosivat jonnekkin. Kävin katsastamassa alet Helsingissä ja mentiin perheen kanssa Saimaalle. Muuta muistikuvaa tammikuusta ei ole.



february 2.0

Teneriffan matka, hiihtoloma. Ostin ensimmäisen paremman kameran (järjestelmäkameraksihan tätä ei voi kutsua, ainakaan virallisesti) sieltä, ja kuvasin sillä todella paljon. Tein uuden blogin ulkoasu-ongelmien takia. Käytin koko kuukauden ihanaa rannekorua, jonka sain kaveriltani tuliaseksi. Kuuntelin paljon musiikkia. Sain uuden puhelimen, Samsung Galaxy Note kakkosen vanhan ja rikkinäisen iPhoneni tilalle.



march 2.0

Aloitin nykyisen blogini kahden edellisen jälkeen. Leivoin tosi paljon keksejä, otin lisää kuvia. Kuvailtiin paljon kaverin kanssa. Kärsin kaamoksesta. Näin ensimmäiset lumen sulamisen merkit. Kävin juhlissa. Opettelin peruskoodausta, kuten otsikon ja päivämäärän keskittämistä.

april 2.0

Pääsiäinen ja pääsiäisloma, joka tuli tarpeeseen. Lumet sulivat hitaasti mutta sulivat kuitenkin. Sain mahdollisuuden laulaa taustalle yhdessä kavereiden kanssa studiossa, yksi elämäni parhaista hetkistä.. Leivoin melkein joka viikko mutakakkua. Rakastuin myös pastelliväreihin, joita yritin hamstrata vaatteiden ja asusteiden muodossa, joita ei kuitenkaan kertynyt kuin kaksi kynsilakkaa.

may 2.0

Staffetkarnevalen (luultavasti viimeistä kertaa). Vappu. Ihanaa ruokaa. Isacin ensimmäinen varsinainen keikka. Satin Circuksen minikeikka. Koulun lopetus. Kavereiden kanssa hengailu. Äitienpäivä. Yleinen iloisuus kevään johdosta. Sinivuokkoja. Lämpimämmät säät. Aurinko.

june 2.0

Mökkeily. Rakastin luontoa, mutta toisaalta vihasin hyttysiä. Paljastin ensimmäistä kertaa kasvoni internetissä. Ostin paljon lehtiä. Olin tavallista enemmän tekemisissä koirien kanssa. Leikin kaverin pienen koiranpennun kanssa. Kesäloma <3. Eksyin Youtuben ihmeelliseen maailmaan.

july 2.0

Kolmen viikon matka Kreetalle. Ihanaa ruokaa. Opin vihdoinkin hieman suljinajoista, siihen asti olin lähinnä kokeillut pari kertaa. Rakastuin frozen youghurtteihin, ja söinkin niitä melkein joka päivä. Shoppailtua tuli vähän liikaa Kreetalla. Ostin sieltä myös ensimmäisen Victoria's Secretin bodymistin.

august 2.0

Kävin Naantalissa, joka on muuten tosi kaunis kaupunki. Söin myös elämäni parasta thai-ruokaa ravintolassa. Koulu alkoi. Rippijuhlissa tarjottiin ihanaa ruokaa. Turhauduin bloggaamiseen. Sain elämäni ensimmäisen tietokoneen.

september 2.0

Kuvistakin näkee, ettei syyskuussa tapahtunut melkein mitään. Kuvat ovat samanlaisia kuin viime kuukaudelta. Luin ennätyksellisen paljon kirjoja. Juoksin kouluun.

october 2.0

Nautin kauniista syysmaisemista ja kuvasin niitä parhaani mukaan. Nostin keskiarvoani sopivasti syyslomaksi. Rakastuin palavasti Lontooseen ja kaipasin sinne uudestaan. Onneksi pääsen sinne pian, hiihtolomalla. Käytiin Madame Tussaudin vahakabinetissa, London Eyessä, musikaalia katsomassa ja Tower of Londonissa. Shoppailut jäivät vähemmälle, sillä 2,5 päivässä ei ehtinyt muuta.

november 2.0

Leivoin paljon ja kokeilin uusia cupcake-makuja. Kuuntelin Michael Bublén joululevyn liiankin monta kertaa. Söin pumpkin pieta ensimmäistä kertaa. Maistui hieman piparilta. Katsoin laittoman paljon erilaisia tv-sarjoja ja lähes jokainen ilta/iltapäivä oli samanlainen. Söin laittoman paljon sushia.

december 2.0

Kauan odotettu joulukuu, joka meni ihmeellisen nopeaa vauhtia. Lunta tuli ja meni, ja loppukuusta ei ollut ainakaan täällä. Tosi kiva keikka mahtavassa seurassa. Jouluruokaa enemmän kuin tarpeeksi. Kadonnut joulufiilis. Joululoma. Onnnellisuus.

Tän vuoden aikana oon ainakin mielestäni kasvanu henkisesti paljon. Oon kehittyny kuvaamisessa ja bloggaamisessa viime vuoteen verrattuna.

Hyvää uuttavuotta kaikille!

2 comments:

Nikon Coolpix P510
Nikkor 4.3-180mm